Theorieweekend 2024

23 – 25 februari 2024 – Neem je notitieblok mee, want dit weekend gaan we gaan we aan de slag met alle theorie rondom kanovaren, kamperen en groepsreizen.  We verblijven in de Bosbeek op (ov) fietsafstand van station Ede-Wageningen. We gaan er een leerzaam en gezellig weekend van maken met op zaterdag en zondag interessante theorie, ontspannende wandelingen en lekkere maaltijden.

Weekendbeschrijving

Jullie zijn welkom om op vrijdag(avond) aan te sluiten, we zullen zorgen dat er een warme pan soep staat zodat je ook wat later op de avond nog wat warms kunt eten. Op zaterdag beginnen we met het behandelen van de theorie. De kanotechnieken worden doorgenomen, maar ook wat te verwachten en te doen bij wind en golven. We gaan in op het kamp maken, maar ook de communicatie met deelnemers en de communicatie tussen RGB’ers onderling wordt behandeld. De lunch wordt verzorgd en als we nog tijd hebben kunnen we ’s middags nog een rondje wandelen, kunnen we meteen de social skills toepassen. ’s Avonds koken we met zijn allen een lekkere maaltijd en daarna is er tijd voor ontspanning.

Op zondag nemen we de rest van de theorie door, kunnen we rond de lunch nog een korte wandeling maken waarbij we ook nog even het opzetten van de tarp demonstreren, alvorens we aan het eind van de middag weer huiswaarts te keren.

We overnachten in het natuurvriendenhuis De Bosbeek op 2p kamers, maar er zijn ook een paar kampeerplekken beschikbaar voor wie dat graag wil, geef dat dan aan bij het boeken hieronder. We hebben een eigen zaaltje, dus hoeven we wat minder rekening te houden met de overige gasten.

Treq betaalt een deel van de kosten, maar we vragen van jullie een eigen bijdrage van €64. Je kan wel je reiskosten declareren, lever daarvoor je factuur in bij Bas via info@treqkanoreizen.nl.

Verzamelpunt

Het weekend vindt plaats in De Bosbeek, op ov-fietsafstand van station Ede-Wageningen. Reis je met de auto? Bied aan om te carpoolen. Gezellig, goedkoop en milieuvriendelijk!

Praktische informatie

Weekendcode: KW2420
Weekenddata: vrijdagavond 23 t/m zondag 25 februari 2024 (3 dagen)
Uiterlijke inschrijfdatum: zondag 11 februari 2024 (Informeer na deze datum naar de mogelijkheden.)
Weekendprijzen:
Nivonleden Niet-leden*
€64 €64
* Je kan lid worden bij het boeken en ontvangt meteen ledenkorting, het standaard lidmaatschap is €42 per jaar, 16 t/m 25 jarigen betalen €21.
Inclusief:
– Twee TREQ weekendbegeleiders en materiaal;
– Overnachting in natuurvriendenhuis;
– Maaltijden diner vrijdag t/m lunch zondag.
Exclusief:
– Persoonlijke uitrusting;
– Passende reisverzekering;
– Evt. lokaal vervoer;
– Drankjes en tussendoortjes;
– Lekkers voor ’s avonds.

Opleiders (oa)

Bas Wetter,TREQ Kanoreizen reisbegeleider en oprichter (foto: Liesbeth)

“Ik ben als kind wel in een paar Nivon natuurvriendenhuizen geweest, in 2005 ging ik voor het eerst op pad met een Knor (kano-) reis. Na verschillende wandel- en kanoreizen te hebben gedaan vond ik het leuk om het Nivon reizenaanbod uit te breiden met kanoreizen voor verschillende leeftijdsgroepen. Ik kan enorm genieten van de natuur, rust en vrijheid die je op een kanotocht ervaart. Een reis wordt nog leuker als je dit kan delen met een gezellige groep mensen!” – Bas

“Mijn ultieme vakantie? Met een tentje de natuur in, wildkamperen, fantastische tochten maken en genieten van de rust om je heen. Ik heb ontdekt dat dit heel goed met een kano kan en het is leuk om dit samen met elkaar te doen. Ik vind het heerlijk om actief buiten te zijn, lange fiets- en kanotochten te maken en zo me te verwonderen over de natuur en alles wat er leeft. Niets is mooier dan dat! Laten we er dan vooral samen van genieten en leuke plannen en reizen maken!” – Sytske

Boeken

Meld je hieronder aan!

Contactinformatie


In geval van noodNivon lidmaatschapOverigeHeb je vragen of opmerkingen? (We eten standaard vegetarisch)

Akkoordverklaring