Leeftijdscategorie 20-27

Hieronder staan de activiteiten die we aanbieden voor de leeftijdscategorie 20 t/m 27 jaar (en soms tot 30 jaar), we proberen door het hele jaar leuke kanoreizen en kanoweekenden aan te bieden. Bezoek de homepage voor ons totaalaanbod van reizen en weekenden. Sommige leeftijdsgroepen overlappen elkaar een beetje, zoals de activiteiten voor 25-40 jarigen.

Hemelvaren op de Semois

8 t/m 12 mei 2024, 20-40 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

Heb je zin om met Hemelvaart te kanoën en kamperen in de Ardennen? Dan is de Semois een hele mooie locatie in België. Deze rivier is in het voorjaar de perfecte plek voor een mooie tocht. Ontspannen stroomafwaarts kanoën met hier en daar een stroomversnelling voor het benodigde avontuur. Onderweg kom je ijsvogels en schattige dorpjes tegen.

Kanoën over de Kromme Rijn

15 t/m 16 juni 2024, 20-40 jaar

Zin om even op stap te zijn en een mooie tocht te maken midden in het land? We gaan een rondje maken over de Kromme Rijn en de Langbroeker Wetering. Deze smalle zijtak van de Rijn is zeker te moeite waard en zorgt voor heerlijke ontspanning.

Kanotocht rond Filipstad

20 juli t/m 2 augustus 2024, 20-27 jaar
Vertrekt gegarandeerd!

Eind juli maken we een kanotocht over de meren, kanalen en rivieren rond het Zweedse Filipstad, een klein stadje in een oorspronkelijk mijnbouwgebied. We kamperen tijdens de tocht in het wild, soms bij een windshelter en een enkele keer op een camping. Geniet van de rustgevende natuur en een gezellige groep mensen op deze avontuurlijke reis.

Kanoën over de Mazurische meren

9 t/m 19 augustus 2024, 20-27 jaar

Ga je komende zomer mee kanoën over de Poolse meren? We maken een prachtige tocht over de heldere Krutynia rivier en de verschillende meren van Mazurië. We wisselen het kamperen op campings af met rustige wildkampeerplekken. Geniet van het afwisselende landschap en een gezellige groep mensen op deze populaire kanotocht.

Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!