Contact

Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier:

Telefoon

We werken bij TREQ Kanoreizen met vrijwilligers, hierdoor geven we sterk de voorkeur aan contact per e-mail. In het geval van een situatie die niet kan wachten is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het Nivon kantoor in Amsterdam. Zij kunnen je echter wellicht niet helpen met specifieke vragen over onze reizen.

Het Nivon is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 088-0990900

Nivon-lidmaatschap

Heb je een vraag over je Nivon-lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie van Nivon.


FAQ

Hoe worden de maaltijden geregeld?

Onderling met de deelnemers wordt afgesproken wie wat voorbereidt. Zo neemt een deel van de deelnemers de avondmaaltijden op zich en een ander deel regelt het ontbijt en weer een ander deel de lunch. Dit wordt gecoördineerd door de reisbegeleiders.

Hebben we mobiel bereik?

Reken erop dat je op een wildkampeerreis midden in de natuur bent en niet overal goed bereik hebt. Afhankelijk van de bestemming is er meestal wel bereik, dus zo nu en dan het thuisfront op de hoogte stellen is wel mogelijk.

Kan ik onderweg mijn telefoon opladen?

Op onze wildkampeerreizen is het niet mogelijk onderweg ergens je telefoon of ander apparaat op te laden. Neem een powerbank mee als je daar wel behoefte aan hebt.

Op reizen waar we op campings overnachten kan je natuurlijk wel je apparaten opladen. Meestal is dat in een publieke ruimte, dus let goed op.

Is het water uit het meer te drinken?

Meestal is het mogelijk water meteen uit het meer te drinken, maar is wel op eigen risico. Vertrouw je het niet of zweven er wat meer deeltjes in? Dan hebben we een waterfilter mee waarmee we voor de hele groep water kunnen filteren. Koken we het water voor het eten? Dan is filteren natuurlijk niet meer nodig.

Als je dat fijn vindt kan je voor jezelf een drinkfles met geïntegreerd filter kopen bij een buitensportzaak.

Wildkamperen en wassen, hoe gaat dat?

We wassen onszelf in het meer, dus neem biologisch afbreekbare zeep mee. Het is voor de natuur nog beter je op de kant te wassen, omdat ook die zeep er in het water erg lang over doet om afgebroken te worden. Op bijna alle reizen starten en eindigen we op een camping, daar kan je dan natuurlijk weer even echt douchen.

Betekent wildkamperen ook de hele reis wildplassen?

Ja, er zijn geen voorzieningen onderweg. Soms is er op een specifieke wildkampeerplek een composttoilet aanwezig, maar daar kamperen we niet altijd. Aanvullend voor dames: kies voor een herbruikbare plasdoek, zoals de kula cloth, dit is duurzaam en bespaart een heleboel papier en dus ruimte in de tas. Als je dat fijn vindt kan je een plastuit meenemen.

Disclaimer, voorwaarden & privacyverklaring