Leeftijdscategorie 25-40

Hieronder staan de activiteiten die we aanbieden voor de leeftijdscategorie 25 t/m 40 jaar, we proberen door het hele jaar leuke kanoreizen en kanoweekenden aan te bieden. Bezoek de homepage voor ons totaalaanbod van reizen en weekenden. Sommige leeftijdsgroepen overlappen elkaar een beetje, zoals de activiteiten voor 20-27 (soms ook 20-30) en 40-55 jarigen.

08 (Annemieke)

Mazurische meren

21 t/m 31 juli 2023, 25-40 jaar
We vertrekken gegarandeerd!

Ga je deze zomer mee kanoën over de Krutynia rivier tussen de Poolse Mazurische meren? Overdag actief en ’s nachts kamperen op campings. Dwars door natuurreservaten volgen we riviertjes die meren verbinden, met de trage stroom mee is het genieten van de natuur. Boeken kan nog t/m donderdag 15 juni!

Tijdens onze kanotocht hebben we uitzicht op de berg Solen (FemundCanoeCamp.com)

Kanoën over Isteren & Sølensjøen

21 juli t/m 3 augustus 2023, 25-40 jaar
Nog maar enkele plekken beschikbaar!

Eind juli vertrekken we, na het succes van vorig jaar, voor de tweede keer naar het afgelegen binnenland van Noorwegen. Het gebied kenmerkt zich door grote meren met eilandjes, zandstrandjes en een paar bergen die boven het verder relatief vlakke landschap uitsteken. We vertrekken gegarandeerd, boeken kan nog t/m zondag 11 juni!

Herfst in Glaskogen

20 sep t/m 1 okt 2023, 25-40 jaar
Boek t/m zondag 18 juni met 10% korting!

Ga in september mee naar Zweden om daar de herfst vanaf het water te beleven. Geniet van de herfstkleuren, kampvuur in het donker en kamperen in de prachtige natuur van natuurreservaat Glaskogen. Aan het eind van onze kanotocht overnachten we in een huisje. Treq is nog niet eerder in de herfst in Zweden geweest, ga jij samen met ons dit avontuur aan?