Leeftijdscategorie 25-40

Hieronder staan de activiteiten die we aanbieden voor de leeftijdscategorie 25 t/m 40 jaar, we proberen door het hele jaar leuke kanoreizen en kanoweekenden aan te bieden. Bezoek de homepage voor ons totaalaanbod van reizen en weekenden. Sommige leeftijdsgroepen overlappen elkaar een beetje, zoals de activiteiten voor 20-27 (soms ook 20-30) en 40-55 jarigen.

Kanoparadijs Mecklenburger Seenplatte

13 t/m 19 juli 2024, 25-40 jaar
Inschrijving gesloten, informeer naar de mogelijkheden

Een afwisselende kanotocht door het mooiste merengebied van Duitsland. Over stroompjes, meren en langs sluizen, met uitzicht op bossen, weiden en soms een dorpje is elke dag anders. Ontspan ’s avonds na een duik in het meer op een camping. We kanoën een stukje door NP Müritz waar oa de zeearend leeft. Ga je mee?

Herfst op de Noors-Zweedse grens

21 september t/m 4 oktober 2024, 25-40 jaar
Enkele plek beschikbaar!

De herfst begint in Scandinavië eerder dan bij ons, dus eind september kleuren de berken daar al oranjerood. Wij gaan daar optimaal van genieten terwijl we kanoën op de meren die door de Jösseälven verbonden worden. We kamperen in het wild, genieten van de avond bij het kampvuur en hopen dat we het noorderlicht te zien krijgen.

Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!