Leeftijdscategorie 25-40

Hieronder staan de activiteiten die we aanbieden voor de leeftijdscategorie 25 t/m 40 jaar, we proberen door het hele jaar leuke kanoreizen en kanoweekenden aan te bieden. Bezoek de homepage voor ons totaalaanbod van reizen en weekenden. Sommige leeftijdsgroepen overlappen elkaar een beetje, zoals de activiteiten voor 20-27 (soms ook 20-30) en 40-55 jarigen.

Hemelvaren op de Semois

8 t/m 12 mei 2024, 20-40 jaar
Nog maar enkele plekken beschikbaar!

Heb je zin om met Hemelvaart te kanoën en kamperen in de Ardennen? Dan is de Semois een hele mooie locatie in België. Deze rivier is in het voorjaar de perfecte plek voor een mooie tocht. Ontspannen stroomafwaarts kanoën met hier en daar een stroomversnelling voor het benodigde avontuur. Onderweg kom je ijsvogels en schattige dorpjes tegen.

Kanoën over de Kromme Rijn

15 t/m 16 juni 2024, 20-40 jaar

Zin om even op stap te zijn en een mooie tocht te maken midden in het land? We gaan een rondje maken over de Kromme Rijn en de Langbroeker Wetering. Deze smalle zijtak van de Rijn is zeker te moeite waard en zorgt voor heerlijke ontspanning.

Kanoparadijs Mecklenburger Seenplatte

13 t/m 19 juli 2024, 25-40 jaar
10% Vroegboekkorting t/m zondag 10 maart!

Een afwisselende kanotocht door het mooiste merengebied van Duitsland. Over stroompjes, meren en langs sluizen, met uitzicht op bossen, weiden en soms een dorpje is elke dag anders. Ontspan ’s avonds na een duik in het meer op een camping. We kanoën een stukje door NP Müritz waar oa de zeearend leeft. Ga je mee?

Glaskogen en Värmeln kanotocht

3 t/m 17 augustus 2024, 25-40 jaar
10% Vroegboekkorting t/m zondag 7 april!

Ga in de zomer mee naar Zweden om daar de wildernis van natuurreservaat Glaskogen vanaf het water te beleven. Wildkamperen in de vrije natuur, een verfrissende duik en gezelligheid rond een kampvuur. We trekken 11 dagen met de kano over verschillende grote meren, ga jij samen met ons dit avontuur aan?

Herfst op de Noors-Zweedse grens

21 september t/m 4 oktober 2024, 25-40 jaar
10% Vroegboekkorting t/m zondag 26 mei!

De herfst begint in Scandinavië eerder dan bij ons, dus eind september kleuren de berken daar al oranjerood. Wij gaan daar optimaal van genieten terwijl we kanoën op de meren die door de Jösseälven verbonden worden. We kamperen in het wild, genieten van de avond bij het kampvuur en hopen dat we het noorderlicht te zien krijgen.

Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!