Leeftijdscategorie 40-55

Hieronder staan de activiteiten die we aanbieden voor de leeftijdscategorie 40 t/m 55 jaar, we proberen door het hele jaar leuke kanoreizen en kanoweekenden aan te bieden. Bezoek de homepage voor ons totaalaanbod van reizen en weekenden. Sommige leeftijdsgroepen overlappen elkaar een beetje, zoals de activiteiten voor 25-40 en 55+ jarigen.

Vallei van de Semois

26 mei t/m 3 juni 2024, 40-55 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

In samenwerking met Salto maken we een kano- en wandeltocht door de vallei van de Semois in België. We kanoën ontspannen stroomafwaarts met hier en daar een stroomversnelling voor het benodigde avontuur. Na drie dagen kanoën verkennen we het uitzicht over de Semois te voet over de prachtige heuvels van de Ardennen terug naar het startpunt.

Kanotocht door de Biesbosch

15 tm 16 juni 2024, 40+ jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

Er even heerlijk tussenuit, samen met elkaar de Biesbosch ontdekken? Ga mee met Treq en verken dit prachtige zoetwater getijden gebied. We kamperen op een eiland en genieten daarbij van een kampvuur. Ontdekken we samen de ijsvogels, visarenden of bevers?

Glaskogen en Värmeln kanotour

17 t/m 31 augustus 2024, 40-55 jaar
Boek en vertrek gegarandeerd!

Ga in de zomer mee naar Zweden om daar de wildernis van reservaat Glaskogen vanaf het water te beleven. Wildkamperen in de vrije natuur, een verfrissende duik en gezelligheid rond een kampvuur. We trekken 11 dagen met de kano over verschillende grote meren, ga jij samen met ons dit avontuur aan?

Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!