Reizen

Wij organiseren duurzame kanogroepsreizen voor verschillende leeftijdsgroepen. Kano ervaring is niet nodig, een voorliefde voor kamperen in de natuur wel. Kom samen met ons actief tot rust in uitgestrekte wildernis! Met welke kanoreis ga jij mee?!

Wil je op de hoogte blijven van ons reizen en weekenden aanbod en de status daarvan, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op instagram of facebook.


Hemelvaren op de Semois

8 t/m 12 mei 2024, 20-40 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

Heb je zin om met Hemelvaart te kanoën en kamperen in de Ardennen? Dan is de Semois een hele mooie locatie in België. Deze rivier is in het voorjaar de perfecte plek voor een mooie tocht. Ontspannen stroomafwaarts kanoën met hier en daar een stroomversnelling voor het benodigde avontuur. Onderweg kom je ijsvogels en schattige dorpjes tegen.


Vallei van de Semois

26 mei t/m 3 juni 2024, 40-55 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

In samenwerking met Salto maken we een kano- en wandeltocht door de vallei van de Semois in België. We kanoën ontspannen stroomafwaarts met hier en daar een stroomversnelling voor het benodigde avontuur. Na drie dagen kanoën verkennen we het uitzicht over de Semois te voet over de prachtige heuvels van de Ardennen terug naar het startpunt.


Kanoën over de Kromme Rijn

15 t/m 16 juni 2024, 20-40 jaar

Zin om even op stap te zijn en een mooie tocht te maken midden in het land? We gaan een rondje maken over de Kromme Rijn en de Langbroeker Wetering. Deze smalle zijtak van de Rijn is zeker te moeite waard en zorgt voor heerlijke ontspanning.


Kanotocht door de Biesbosch

15 tm 16 juni 2024, 40+ jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

Er even heerlijk tussenuit, samen met elkaar de Biesbosch ontdekken? Ga mee met Treq en verken dit prachtige zoetwater getijden gebied. We kamperen op een eiland en genieten daarbij van een kampvuur. Ontdekken we samen de ijsvogels, visarenden of bevers?


Trekken over de Hårkan

1 t/m 13 juli 2024, 55-70 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

We beginnen deze kanotocht middenin Zweden. Via verschillende meren tussen de heuvels van Jämtland kanoën we naar de Hårkan, die we af peddelen terug naar de camping nabij Östersund. Onderweg kamperen we midden in de natuur op plekken die we zelf uitzoeken.


Kanoparadijs Mecklenburger Seenplatte

13 t/m 19 juli 2024, 25-40 jaar

Een afwisselende kanotocht door het mooiste merengebied van Duitsland. Over stroompjes, meren en langs sluizen, met uitzicht op bossen, weiden en soms een dorpje is elke dag anders. Ontspan ’s avonds na een duik in het meer op een camping. We kanoën een stukje door NP Müritz waar oa de zeearend leeft. Ga je mee?


Kanotocht rond Filipstad

20 juli t/m 2 augustus 2024, 20-27 jaar
Vertrekt gegarandeerd!

Eind juli maken we een kanotocht over de meren, kanalen en rivieren rond het Zweedse Filipstad, een klein stadje in een oorspronkelijk mijnbouwgebied. We kamperen tijdens de tocht in het wild, soms bij een windshelter en een enkele keer op een camping. Geniet van de rustgevende natuur en een gezellige groep mensen op deze avontuurlijke reis.


Kanoën over de Mazurische meren

9 t/m 19 augustus 2024, 20-27 jaar

Ga je komende zomer mee kanoën over de Poolse meren? We maken een prachtige tocht over de heldere Krutynia rivier en de verschillende meren van Mazurië. We wisselen het kamperen op campings af met rustige wildkampeerplekken. Geniet van het afwisselende landschap en een gezellige groep mensen op deze populaire kanotocht.


Glaskogen en Värmeln kanotour

17 t/m 31 augustus 2024, 40-55 jaar
Boek en vertrek gegarandeerd!

Ga in de zomer mee naar Zweden om daar de wildernis van reservaat Glaskogen vanaf het water te beleven. Wildkamperen in de vrije natuur, een verfrissende duik en gezelligheid rond een kampvuur. We trekken 11 dagen met de kano over verschillende grote meren, ga jij samen met ons dit avontuur aan?


Weerribben-Wieden trektocht

31 augustus t/m 7 september 2024, 55+ jaar
Gegarandeerd vertrek & 10% vroegboekkorting t/m zondag 28 april!

Begin september verkennen we het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa: Nationaal Park Weerribben-Wieden. In zes dagen tijd verkennen we dit 100 km² grote natuurgebied. Voorafgaand aan de reis volgen we een kanocursus bij HerbieBird. Ga je mee?


Herfst op de Noors-Zweedse grens

21 september t/m 4 oktober 2024, 25-40 jaar
10% Vroegboekkorting t/m zondag 26 mei! Enkele plekken beschikbaar!

De herfst begint in Scandinavië eerder dan bij ons, dus eind september kleuren de berken daar al oranjerood. Wij gaan daar optimaal van genieten terwijl we kanoën op de meren die door de Jösseälven verbonden worden. We kamperen in het wild, genieten van de avond bij het kampvuur en hopen dat we het noorderlicht te zien krijgen.


Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!