Reizen

Wij organiseren duurzame kanogroepsreizen voor verschillende leeftijdsgroepen. Kano ervaring is niet nodig, een voorliefde voor kamperen in de natuur wel. Kom samen met ons actief tot rust in uitgestrekte wildernis! Met welke kanoreis ga jij mee?!

Wil je op de hoogte blijven van ons reizen en weekenden aanbod en de status daarvan, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op instagram of facebook.


Kanoparadijs Mecklenburger Seenplatte

13 t/m 19 juli 2024, 25-40 jaar
Vertrekt gegarandeerd! Boeken kan t/m 16 juni!

Een afwisselende kanotocht door het mooiste merengebied van Duitsland. Over stroompjes, meren en langs sluizen, met uitzicht op bossen, weiden en soms een dorpje is elke dag anders. Ontspan ’s avonds na een duik in het meer op een camping. We kanoën een stukje door NP Müritz waar oa de zeearend leeft. Ga je mee?


Kanotocht rond Filipstad

20 juli t/m 2 augustus 2024, 20-27 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

Eind juli maken we een kanotocht over de meren, kanalen en rivieren rond het Zweedse Filipstad, een klein stadje in een oorspronkelijk mijnbouwgebied. We kamperen tijdens de tocht in het wild, soms bij een windshelter en een enkele keer op een camping. Geniet van de rustgevende natuur en een gezellige groep mensen op deze avontuurlijke reis.


Glaskogen en Värmeln kanotour

17 t/m 31 augustus 2024, 40-55 jaar
Boek en vertrek gegarandeerd!

Ga in de zomer mee naar Zweden om daar de wildernis van reservaat Glaskogen vanaf het water te beleven. Wildkamperen in de vrije natuur, een verfrissende duik en gezelligheid rond een kampvuur. We trekken 11 dagen (waarvan 2 rustdagen) met de kano over verschillende grote meren, ga jij samen met ons dit avontuur aan?


Weerribben-Wieden trektocht

31 augustus t/m 7 september 2024, 55+ jaar
Nog een enkele plek beschikbaar!

Begin september verkennen we het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa: Nationaal Park Weerribben-Wieden. In zes dagen tijd verkennen we dit 100 km² grote natuurgebied. Voorafgaand aan de reis volgen we een kanocursus bij HerbieBird. Ga je mee?


Herfst op de Noors-Zweedse grens

21 september t/m 4 oktober 2024, 25-40 jaar
10% Vroegboekkorting t/m zondag 26 mei! Enkele plek beschikbaar!

De herfst begint in Scandinavië eerder dan bij ons, dus eind september kleuren de berken daar al oranjerood. Wij gaan daar optimaal van genieten terwijl we kanoën op de meren die door de Jösseälven verbonden worden. We kamperen in het wild, genieten van de avond bij het kampvuur en hopen dat we het noorderlicht te zien krijgen.


Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!