Lot

Een Treq reis is een fantastische manier om een gebied te leren kennen en andere (nieuwe) mensen. Ik hou van kamperen en vond het leuk om dit een keer wild te doen. De nieuwe ervaring van droog verpakt eten te bedenken, mee te nemen en te koken was interessant en een uitdaging. Ik heb genoten … Lees meer

Anoniem

De kanotocht in Duitsland was een leuke week eropuit. Heerlijk om te kamperen op natuurcampings en ’s ochtends de boel weer in te pakken en door te varen waarbij genoeg tijd is om te genieten van de omgeving.

Anoniem

Prachtig gebied met een mooie afwisseling tussen meren en kreken. Met name de kreken zijn in Polen echt bijzonder door zijn ongereptheid. Leuke groep en goede reisbegeleiding. Leuk dat we ook in het wild gekampeerd hebben. Mijn verwachtingen voor de reis zijn wat dat betreft meer dan uitgekomen.

Anoniem

We hebben een fantastische kanoreis in Seenplatte Oost-Duitsland gehad met een leuke groep mensen. Prachtige omgeving en fijne campings.

Arjan

Polen is prachtig! Dat wist ik al, maar deze reis heeft dat weer bevestigd. De Mazurische meren was voor mij weer een nieuw gedeelte van het land en dat viel niet tegen. Mooie landschappen, rijke cultuurhistorie, vriendelijke mensen en vooral veel prachtige kanodagen op het helderste water wat je je kan voorstellen. De reisbegeleiding van … Lees meer

Martijn

De kanoreis naar Isteren (Noorwegen) was een superleuke tocht, waar ik een hoop nieuwe leuke en gezellige mensen heb leren kennen, van de natuur heb kunnen genieten en ook nog een lekker kleurtje heb kunnen krijgen. Kortom; een groot succes!

Anoniem F-kort

Op kano-tocht met Treq was een prachtige reis en een bijzondere ervaring. Je leert nieuwe mensen kennen, vaart door mooie natuur en bent even weg van de bewoonde wereld. De route was prachtig, het was fijn zoveel buiten te zijn en lekker actief bezig te zijn. Ik heb veel over kanoën en de natuur geleerd. … Lees meer

Anoniem

Wat een verrassing om onderweg per kano in Zweden leuke diersoorten te spotten. Het visarend-nest in de eenzame boom op het eilandje, de grote zaagbekken, het korhoen en de overvliegende kraanvogels. Super ook het rendier en één iemand heeft zelfs een otter gezien! Ik kwam om te kanoën en van de natuur te genieten, dat … Lees meer

Sterre

Fantastisch mooie kanoreis in Noord-Zweden gemaakt met Treq. Het was echt into the wild en de natuur was prachtig. Elke avond wildkamperen en bijna elke avond kampvuur. De reisbegeleiding was fijn en de groep was ook erg gezellig. Ik zou het iedereen aanraden.

Wim

De Zwedenreis was prachtig! Zo’n mooi gebied. Het kanoën was fijn, de afstanden waren goed, de kampeerplekken mooi, het reisgezelschap aangenaam!