Leeftijdscategorie 55+

Hieronder staan de activiteiten die we aanbieden voor de leeftijdscategorie 55+ jaar, we proberen door het hele jaar leuke kanoreizen en kanoweekenden aan te bieden. Bezoek de homepage voor ons totaalaanbod van reizen en weekenden. Sommige leeftijdsgroepen overlappen elkaar een beetje, zoals de activiteiten voor 40-55 jarigen.

Trekken over de Hårkan

1 t/m 13 juli 2024, 55-70 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

We beginnen deze kanotocht middenin Zweden. Via verschillende meren tussen de heuvels van Jämtland kanoën we naar de Hårkan, die we af peddelen terug naar de camping nabij Östersund. Onderweg kamperen we midden in de natuur op plekken die we zelf uitzoeken.

Weerribben-Wieden trektocht

31 augustus t/m 7 september 2024, 55+ jaar
Nog een enkele plek beschikbaar!

Begin september verkennen we het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa: Nationaal Park Weerribben-Wieden. In zes dagen tijd verkennen we dit 100 km² grote natuurgebied. Voorafgaand aan de reis volgen we een kanocursus bij HerbieBird. Ga je mee?

Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!

Afgelopen reizen

Van onderstaande reizen is de officiële boekingstermijn al verstreken of zijn de reizen al vertrokken. Ze staan hier nog om een indruk te geven van de reizen die wij aanbieden.