Boekproces

Na je boeking krijg je automatisch een kopie van de gegevens die je aan ons vertrekt hebt. Heb je deze e-mail niet ontvangen, controleer dan eerst je spambox voor je contact met ons opneemt. Hierna zullen wij een factuur opmaken en die aan je verzenden. Je kan het factuurbedrag in één keer betalen, of eerst een aanbetaling doen van 15% van de reisprijs. Binnen tien weken voor vertrek betaal je de reissom in één keer. Betalen gaat via iDeal, wil je dit niet, dan staat er op de factuur hoe je het kan overmaken. Nivonleden krijgen korting op de reisprijs, je kunt lid worden bij het inschrijven. Niet Nivonleden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

's Avonds nog even een klein rondje kanoën kan erg rustgevend zijn (Bas Wetter)

Uiterlijk vier weken voor vertrek wordt er bepaald of de reis genoeg deelnemers heeft om door te gaan (gegarandeerd vertrek). Doorgaans is het minimum aantal deelnemers vijf en het maximum tien. De reisbegeleiders nemen dan ook contact met je op. Je krijgt dan meer informatie over de reis, de voorbereidingsdag en een paklijst. Bij een weekend nemen de begeleiders uiterlijk tien dagen voor vertrek contact met je op.

Wachtlijst

Als een reis volgeboekt is, geven we dat aan op de website. In dat geval wordt er een wachtlijst gemaakt. Als je je inschrijft voor een volgeboekte reis kom je op de wachtlijst terecht en kun je bij annulering van een deelnemer alsnog mee op pad. Op de wachtlijst staan brengt geen verplichtingen met zich mee.