Reizen

Wij organiseren duurzame kanogroepsreizen voor verschillende leeftijdsgroepen. Kano ervaring is niet nodig, een voorliefde voor kamperen in de natuur wel. Kom samen met ons actief tot rust in uitgestrekte wildernis! Met welke kanoreis ga jij mee?!

Wil je op de hoogte blijven van ons reizen en weekenden aanbod en de status daarvan, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op instagram of facebook.


Weerribben-Wieden trektocht

31 augustus t/m 7 september 2024, 55+ jaar
Nog 1 plek beschikbaar!

Begin september verkennen we het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa: Nationaal Park Weerribben-Wieden. In zes dagen tijd verkennen we dit 100 km² grote natuurgebied. Voorafgaand aan de reis volgen we een kanocursus bij HerbieBird. Ga je mee?


Herfst op de Noors-Zweedse grens

21 september t/m 4 oktober 2024, 25-40 jaar
VOL! Claim een plek op de wachtlijst

De herfst begint in Scandinavië eerder dan bij ons, dus eind september kleuren de berken daar al oranjerood. Wij gaan daar optimaal van genieten terwijl we kanoën op de meren die door de Jösseälven verbonden worden. We kamperen in het wild, genieten van de avond bij het kampvuur en hopen dat we het noorderlicht te zien krijgen.


Interesse om reizen en/of weekenden te begeleiden? Of op een andere manier te helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met het uitwerken van activiteiten of het bijhouden van social media? Bekijk onze vacatures.

Wat vinden anderen van hun reis met Treq?

Treq met ons op en blijf via de nieuwsbrief, instagram of facebook op de hoogte van onze activiteiten!